Våra uppdragslotterier


Adresslotteriet
Adresslotteriet är ett prenumerationslotteri där lottköparens adress och ort är lottnummer. Adresslotteriets överskott går till Läkarmissionens arbete med att förändra framtiden för utsatta människor. Läkarmissionen startade 1958 och har som uppdrag att bekämpa fattigdom och bidra till hållbar utveckling inom sina prioriterade områden (självförsörjning, utbildning, social omsorg och humanitärt bistånd).

För mer information besök www.adresslotteriet.se


Datumlotteriet
Datumlotteriet är ett prenumerationslotteri där lottköparens födelsedatum är lottnummer. Prostatacancerförbundet och Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation är förmånstagare. Överskottet från lotteriet går till forskning, kompetensutveckling av vårdpersonal, opinionsbildning och information till de som lever med prostatacancer eller bröstcancer.

För mer information besök www.datumlotteriet.se


En chans på tusen
Ett lotteri med långa traditioner. Nästa år fyller lotteriet 20 år! Nordic Lottery är operatör för lotteriet sedan 1 februari 2014. En chans på tusen är ett unikt lotteri med höga vinstmöjligheter - en chans på tusen. Samtidigt som du har hög chans att vinna stödjer du också en god sak: överskottet från lotteriet går till Motorförarnas Helnykterhetsförbunds (MHF) arbete mot alkohol och droger i trafiken.

För mer information besök www.enchanspatusen.se


Guldkanten
Guldkanten är en skraplott som säljs till förmån för Svenska Kommunal Pensionärers Förbund (SKPF). Lotten kostar 40 kronor och säljs som prenumeration om fyra lotter per månad. SKPF är en pensionärsorganisation med över 150 000 medlemmar.

För mer information besök www.lotterietguldkanten.se


Guldlotten
Guldlotten är en skraplott som säljs till förmån för Prostatacancerförbundet och Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation. Lotterna finns att köpa i Guldfynds butiker.

För mer information besök www.guldfynd.se/info/hjalp/guldlotten


Landlotten
Landlotten är en skraplott som säljs till förmån för Bygdegårdarnas Riksförbund. Lotten kostar 25 kronor och högsta vinsten är en miljon. Bygdegårdarnas Riksförbund organiserar föreningsdrivna allmänna samlingslokaler. Mer än 1400 bygdegårdar, bystugor och liknande lokaler är idag anslutna till riksförbundet.

För mer information besök www.landlotten.se


Månadslotten
Månadslotten är ett prenumerationslotteri som startade år 2000. Sveriges Dövas Riksförbund (SDR) och Synskadades Riksförbund (SRF) är förmånstagare. Intäkterna i lotteriet bidrar till en bättre livskvalitet för många döva och synskadade.

För mer information besök www.manadslotten.se


Trippelskrapet

Trippelskrapet är en skraplott med PRO som förmånstagare. Lotten kostar 25 kr och kan köpas via prenumeration, direkt via ATG-ombud och via PRO:s egna distrikt och föreningar. Högsta vinst är 1 miljon kronor och överskottet går till PRO:s verksamhet för att driva viktiga samhällsfrågor och göra livet som pensionär både roligare och mer utvecklande.

För mer information besök www.trippelskrapet.se


Älska livet

Älska livet är en skraplott som säljs till förmån för Bröstcancerförbundets Riksorganisation, BRO. Lotten kostar 25 kronor och högsta vinsten är en miljon kronor.

För mer information besök www.alskalivet.se